23-02-2021 Rijdende demonstratie Den Haag

Beste collega’s,

Wij willen jullie uit het diepste van onze harten allemaal bedanken voor het mooie werk wat we hebben geleverd de afgelopen tijd. Vooral na de persconferentie het moment dat wij rijscholen hebben gehoord uit de mond van de heer Rutte voelt dat we niet voor niets al het werk hebben gedaan. Wij zijn gestart op 01-02-2021 met Rijscholen in Actie en deze naam graveren wij diep in onze harten 💖. Want wij hebben echt in een korte tijd een stuk erkenning voor ons branche kunnen krijgen en daaruit is de Vereniging Voor Rijscholen en Instructeurs (VVRI) ontstaan. Waar Rijscholen in Actie mee begon willen wij graag voortzetten als VVRI En met 1 stem naar buiten komen. Na vandaag kunnen de branche organisatoren echt niet om ons heen. Daarom willen wij graag zo snel mogelijk met CBR en IBKI aan tafel en natuurlijk met overheid om zo onze belangen van Rijschoolhouders en Instructeurs te behartigen. Via deze weg wil ik ook zoveel mogelijk collega’s vragen om lid te worden via www.vvri.nl. Want hoe meer leden wij hebben hoe harder onze stem binnen zal komen.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur

Vereniging Voor Rijscholen en Instructeurs

Plaats een reactie

Chat openen
Hallo, kunnen wij je helpen? wij geven zo snel mogelijk antwoord.