Rijscholen in actie 22-02-2021

Rijscholen houden protestrit door Amsterdam

De demonstratie op het Malieveld was een succes en voor herhaling vatbaar.

Het was alleen jammer dat niet veel collega’s aanwezig waren of mee konden gaan om wat voor reden dan ook. Wij hebben aangekondigd dat wij niet zullen stilstaan, maar constant in actie en ontwikkeling zullen blijven.

Dit keer is Amsterdam aan de beurt om te demonstreren tegen de lockdown en de staatssteun. Wij willen nu onze pijlen richten op het CBR en de gemeente Amsterdam. Deze twee organisaties opereren op gemeentelijk niveau en derhalve hebben zij er direct mee te maken.

In beide gevallen willen wij hun wakker schudden, laten zien dat wij er nog steeds zijn en meer dan ooit nodig zijn voor onze branche. Wij als rijinstructeurs en rijscholen willen niet vergeten worden.

Er staan duizenden leerlingen te wachten totdat wij kunnen beginnen. Met deze actie vragen wij nogmaals om aandacht voor de nijpende situaties in onze branche.

Doe je mee met deze ludieke actie? Sluit je dan aan op maandag 22-02-2021 om 11.00 uur bij het CBR aan de Naritaweg 150 in Amsterdam. Wij rekenen op uw aanwezigheid. Aanmelden kan door onderstaande nummer een privé bericht te sturen: Zaki: (06) 41 64 15 38 of meld je hier onder aan!!!

ACTIE ACTIE ACTIE

Meer informatie volgt nog.

1 gedachte over “Rijscholen in actie 22-02-2021”

  1. Goedemiddag Zaki, sorry helaas kan ik wederom niet deelnemen aangezien ik op maandagen vrijwillig maaltijden bij ouderen thuis bezorg. Ik hoop dat ondanks het CBR gaat beginnen met AVB en AM jullie dit doorzetten. Onze zogenaamde branche organisatie’s doen geen reet dus daarom steun ik jullie actie! Btw ik ben nergens bij aangesloten en laat je niet door instructeurs die wel zijn aangesloten van gedachte veranderen. Zij doen dit bewust!!! Veel succes as maandag 22/02👊🏽

    Rijschool Flits
    Ray 0654668552

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Chat openen
0643176849