1- Koepel rijopleiding verkeerseducatie VVRI (Vereniging Voor Rijscholen en Instructeurs)

Opgericht 23 augustus 2022. VVRI maakt ook deel uit van de koepel en is zeker van invloed op de prioriteiten bepaling.

2- Rijschoolpro: VVRI is voor de totale afschaffing van de wachttijden maatregel.

VVRI heeft de Koepel Rijopleiding en Verkeersveiligheid (KRV) de advies gegeven om het CBR en het Ministerie de ‘15-weken-noodmaatregel’ per direct te laten beëindigen. Volgens het VVRI is de maat vol en leidt de maatregel tot te veel problemen bij leerlingen en rijinstructeurs.

3- VVRI was op dinsdag 8 november te gast bij BNR zakendoen om toelichting en advies te geven over de kwestie noodmaatregel betreft de wachttijden bij het Cbr.

De VVRI wil dat elk nieuw beleid vergezeld gaat van een realistisch uitvoeringsplan met doelen die dan ook echt haalbaar zijn. Met de juridische argumenten altijd in het vizier. Als er maximaal zonder beperkingen gebruik wordt gemaakt van het examenreserveringssysteem boeken alle partijen ook financieel gezien betere resultaten.

4- VVRI gaat op werkbezoek naar Duitsland.

Om te oriënteren in goede innovatieve oplossingen voor de verkeersveiligheid wat uiteindelijk zal leiden tot nieuwe en slimmere manieren van opleiden en examineren. Met als doel kennis en ideeën uit wisselen betreft het examineren met de examinator achterin. Dat uiteindelijk het slagingspercentage omhoog zal laten stijgen.

Chat openen
Hallo, kunnen wij je helpen? wij geven zo snel mogelijk antwoord.
VVRI.NL