Leden voordeel is expliciet voorbehouden aan leden. Elke order/bestelling bij een samenwerkingspartner wordt gecontroleerd door VVRI administrateur.

Financiallease

Financiallease is een leasevorm wat veel gebruikt wordt bij de aanschaf van nieuw of jong gebruikte auto. Bij een Financiallease wordt u als klant economisch eigenaar van de auto. Wat houdt dit nu exact voor u als klant in. Op het moment dat u een Financiallease aangaat wordt het volledige eigendom gesplitst in een juridisch eigendom en een economisch eigendom. Tijdens de looptijd van de Financiallease ligt het juridisch eigendom bij de leasemaatschappij en het economisch eigendom bij u als klant. Dit economisch eigendom geeft u het recht om de auto bij u op de balans te activeren waardoor u recht hebt op volledige BTW teruggaaf bij aanschaf, jaarlijkse afschrijving mag toepassen op de auto en indien mogelijk in aanmerking komt voor de MIA of KIA investeringsaftrek. Aan het einde van het leasecontract gaat automatisch het juridisch eigendom naar u over en heeft u dus het volledige eigendom over de auto. Tussentijds extra inlossen of volledige inlossing voor het einde van het contract behoort tot de mogelijkheden.

Waarom zou u kiezen voor een Financiallease?

Keuzes, ze zijn altijd moeilijk. Vooral als het gaat om grote investeringen zoals een auto. Gaat u de auto kopen of houd u een deel investering achter de hand voor onvoorziene uitgaven en gaat u de aanschafwaarde van de auto voor een deel of in zijn geheel leasen. Bij ons kunt u de aanschafwaarde exclusief BTW van de autoleasen, voor een vast bedrag per maand. Zelfs, al heeft u het volledige aankoopbedrag voor de financiallease bij de hand, dan nog kan een Financiallease u helpen. Stel dat er zich ontwikkelingen in uw branche voordoen waarin u bepaalde kansen ziet, dan is het altijd handig om wat extra financiële speelruimte te hebben. Want de meeste kansen komen vaak maar één keer langs en wanneer dit gebeurt, dan wil je erbij zijn! Een Financiallease geeft u deze mogelijkheid.

Wilt u graag weten wat u zou kunnen leasen? En wat uw leaseprijs is voor uw aan te schaffen auto? Maak dan een berekening middels onze leasecalculator en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een nieuw of gebruikte auto.

Voordelen Financiallease

Door onderstaande voordelen van een Financiallease voor u uiteen te zetten, hopen wij u te doen inzien dat investeren middels een Financiallease ook een verstandige keuze kan zijn:

 1. Een Financiallease wordt geactiveerd op de balans van uw onderneming;
 2. Doordat de auto op uw balans wordt geactiveerd mag u hier ook jaarlijks op afschrijven;
 3. U betaald een vast bedrag per maand;
 4. Op het einde van het leasecontract of bij volledige tussentijdse inlossing krijgt u het volledige eigendom;
 5. Een Financiallease voor een nieuw of gebruikte auto;
 6. Voorfinanciering van de BTW kan in een aantal gevallen behoren tot de mogelijkheden. U betaald deze dan separaat van de Leasetermijnen terug;
 7. Jaarcijfers zijn niet altijd noodzakelijk voor het verkrijgen van een Financiallease;
 8. Ook mogelijkheden voor startende ondernemers.

In het VVRI Verzekeringspakket zit minimaal een motorrijtuigen-, bedrijfsaansprakelijkheid-, rechtsbijstand- en in/opzittende verzekering. Dit zodat u bij elke situatie goed verzekerd bent en niet voor verrassingen komt te staan, ook het instructierisico is op deze wijze goed afgedekt.

Onze letselschade experts werken in heel Nederland om u te helpen bij letselschade (voor u vaak kosteloos).

 • Gratis kaart
 • Geen maandelijkse kosten
 • Bijna 17 ct korting per liter
 • Geen borg makkelijk aan te vragen
 • 2x per maand incasso
 • 1x per maand een overzicht met BTW specificatie
 • ongeveer 10 merken tankstations aangesloten.

De instructiebevoegdheid (WRM-certificaat) voor rijinstructeurs is vijf jaar geldig. Om de bevoegdheidspas te kunnen verlengen, dienen rijinstructeurs bijscholing te volgen. Deze bijscholing bestaat uit drie dagen theorie (applicaties) en een praktijkbegeleiding. Rijinstructeurs die lid zijn van VVRI, kunnen met korting deelnemen aan de applicatiecursussen.

Chat openen
Hallo, kunnen wij je helpen? wij geven zo snel mogelijk antwoord.
VVRI.NL